مطالعات هتل ۱۴۵ص

مطالعات هتل ۱۴۵ص
قیمت : ۱۲٫۰۰۰ تومان

فصل اول: گردشگری و توریسم ۱
مقدمه ۱
طبیعت گردي پایدار ۵
صنعت توریسم و گردشگري : ۶
تاریخچه گردشگري : ۶
جاذبه گردشگري : ۷
انواع جاذبه هاي گردشگري ۸
جاذ به هاي طبیعی ۸
جاذبه هاي تجاري ۹
جاذبه هاي تاریخی ۹
جاذبه هاي قومی و فرهنگی ۱۰
جاذبه هاي درمانی ۱۰
رویدادهاي خاص ۱۱
پارکها ۱۱
مذهبی ۱۲
گردشگري در ایران : ۱۲
فصل دوم:صنعت گردشگری ۱۳
تاریخچه میهمانسرا در ایران ۱۳
تاریخچه هتل داري در جهان ۱۵
وضعیت فعلی هتل داري در ایران ۱۷
گردشگري و جامعه شناسی ۱۸
گردشگري و اقتصاد ۱۹
پیشینه گردشگري در ایران ۱۹
گردشگران داخلی ۲۰
هتلهاي امروزي ۲۰
تاریخچه هتل در ایران معاصر ۲۲
فصل سوم :اصول طراحی هتل با نور ۲۴
طراحي با نور : در هتل و زيرمجموعه‌هاي آن ۲۴
هال ورودي : تنظيم چشم‌انداز هتل ۲۴
پذيرش ۲۵
راهروها : نور راهنماي گذر ۲۶
رستوران و نوشگاه ۲۷
اتاق‌ها ۲۸
نماي بيروني : تبليغ شهري ۲۸
فصل چهارم(هوشمند سازی هتل) ۲۹
سیستم هاي مهندسی آتریوم ۳۰
هوشمند سازي هتل ۳۲
هتل هوشمند ۳۲
نگاهی اجمالی بر تاریخ هتل ۳۲
تعریف هتل هوشمند ۳۳
مدیریت هزینه و درآمدهاي هوشمند ۳۴
سیستم هاي ساختمانی هوشمند یکپارچه ۳۵
برخی از امکانات هتل هوشمند ۳۶
رزرو اتاق هوشمند ۳۶
دسترسی به اینترنت پر سرعت ۳۶
سیستم اطلاعات هوشمند داخل هر اتاق ۳۶
کنترل انرژي الکتریکی هوشمند ۳۶
سیستم مدرن مدیریت هتل هوشمند ۳۷
برخی ادوات هوشمند ۳۷
سایبان ها ۳۷
کنترل ها ۳۸
کنترل ایمنی ۳۸
وضعیت قفل ها ۳۸
کنترل حریق ۳۹
تحقق هتل هاي هوشمند ۳۹
فصل پنجم(ارائه نمونه ها) ۴۰
هتل نارنجستان ۴۱
هتل چهار ستاره زاگرس(بروجرد) ۴۵
هتل و مرکز تجارت ایرانیان (جمهوری بلاروس – مهندسین مشاور ارگ بم تهران) ۴۶
مجموعه اقامتی تفریحی نسیم شمال ۴۸
Hotel Hilton 50
Hotel Burj AL Arab 55
Hotel Ramada 63
فصل ششم(مطالعات طراحی) ۶۷
بررسي استانداردها و ضوابط طراحي ۶۸
گردشگري به نظر اريك كوهن : ۶۸
انواع توريسم : ۶۸
جاذبه هاي توريستي : ۶۸
هتل ها : ۶۹
سازمان هتل : ۶۹
الف- قسمت جلوي هتل : ۶۹
ب – قسمت پشت هتل ۶۹
زمین: ۶۹
مشخصات پاركينگ : ۷۰
در ورودي : ۷۰
سرسراي ورودي : ۷۱
امور اداري : ۷۱
سالن رستوران : ۷۲
سرويس هاي بهداشتي : ۷۲
سالن چايخانه و كافي شاپ : ۷۲
غرفه هاي موجود در لابي : ۷۲
ابعاد اتاق ها : ۷۳
سوئيت : ۷۴
واحد مسكوني مدير : ۷۴
بالكن : ۷۵
ارتفاع اتاق : ۷۵
جنس ديوار مشترك : ۷۵
آسانسور و پله فرار : ۷۶
عرض راهرو : ۷۶
در ورودي اتاقها : ۷۶
نور حياط خلوت و نورگير : ۷۶
ابعاد وان و زير دوشي : ۷۷
نمازخانه : ۷۷
سالن اجتماعات و جشنهاي مجزاي زنانه و مردانه با سرويس هاي جداگانه ۷۷
تأسيسات ۷۸
موتورخانه : ۷۸
هتل ۱و۲و۳ ستاره : ۷۹
هتل ۴و۵ ستاره : ۷۹
رستوران : ۷۹
كافه تريا : ۷۹
فضاي لازم براي رستوران و كافه تريا به شرح زير است : ۸۰
آشپزخانه شامل : ۸۰
طرح بندي ميزهاي سالن غذاخوري : ۸۱
آشپزخانه اصلي : ۸۲
انبار آذوقه و نوشيدني : ۸۲
انبار : ۸۳
فضاي آماده سازي غذا : ۸۳
خدمات و كاركنان : ۸۳
قسمت هاي كلي طراحي هتل : ۸۴
فضاها : ۸۴
الف) خوابها : ۸۴
ب) لابي : ۸۴
پ) فضاهاي عرضه غذا و نوشيدني : ۸۴
ت) فضاهاي برگزاري مراسم : ۸۴
ث) فضاهاي ورزشي ۸۵
ج) دفاتر اداري ۸۵
چ) فضاهاي آماده سازي غذا ۸۵
ح) اتاق هاي مخصوص كاركنان : ۸۵
خ) مهندسي و تاسيسات ۸۶
د) رختشويخانه ۸۶
ذ) خانه داري ۸۶
ر) فرهنگي ۸۶
ز) فروشگاه ۸۶
خصوصيات مهمانان هتل : ۸۷
كاري : ۸۷
تفريحي : ۸۷
طبقات : ۸۷
فصل هفتم(برنامه ریزی کالبندی) ۸۸
فضاهای مجموعه: ۸۹
قسمت خدماتی هتل ۸۹
قسمت خدماتی ۸۹
رختشویخانه ۹۱
قسمت خانه داری ۹۲
تأمین خوراک و آشامیدنی ۹۳
فضاهای تأسیساتی، تعمیرات و اداری ۹۶
قسمت پذیرایی هتل ۹۹
قسمت پذیرش میهمانان ۱۰۱
بخش ذخیره جا ۱۰۲
کلید، پیغام ها و نامه ها ۱۰۳
صندوق ۱۰۳
قسمت اداری ۱۰۵
امکانات غذا خوری ۱۰۵
سرسراها ۱۰۷
آسانسورها ۱۰۸
نگهبانی و حمل و نقل اثاثیه میهمانان ۱۰۹
امکانات ورزشی- تفریحی ۱۱۰
امکانات برگزاری سمینارها، مراسم ۱۱۰
مرکز خرید و خدمات ۱۱۴
دفاتر تجاری ۱۱۴
راهروهای طبقات اتاق های میهمان ۱۱۴
اتاق های خواب میهمانان ۱۱۷
حمام های میهمانان ۱۲۳
قفسه اتاق میهمانان ۱۲۶
فضای خانه داری اتاق های میهمانان ۱۲۶
دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل ۱۲۷
فصل هشتم( تاسیسات ) ۱۲۸
تاسیسات ۱۲۹
ساخت ۱۲۹
نوع سازه : ۱۳۰
فاصله گذاري ستونها : ۱۳۱
ساختمان و ضوابط ایمنی ۱۳۱
مقاومت در برابر حریق : ۱۳۲
گسترش و پخش شعله ها : ۱۳۲
سیستمهاي تشخیص اعلام و اطفاء حریق : ۱۳۲
محدودیت ارتفاع براي ساختمان و مساحت یک طبقه : ۱۳۲
شرایط خروجی ها : ۱۳۳
تأسیسات ۱۳۳
آکوستیک ۱۳۴
تأسیسات مکانیکی ۱۳۵
تأسیسات الکتریکی ۱۳۵
الف ) فشار قوي : ۱۳۵
ب ) فشار ضعیف : ۱۳۵
ج ) جریان ضعیف : ۱۳۶
سقفها ۱۳۶
دیوارها ۱۳۶
کفها ۱۳۷
در و پنجره ها ۱۳۷
فصل نهم(اهداف در طراحی رستوران) ۱۳۸
اهداف در طراحي رستوران ۱۳۸
سلسله مراتب ورود ۱۳۸
ميز بان ۱۳۸
كانون توجه ۱۳۸
فضا هاي نشيمن ۱۳۸
چيدمان صندلي ها در مقابل ميز ها ۱۳۸
اصول طراحي آشپز خانه ۱۴۰
مقدار فضاي مقدماتي لازم براي آشپز خانه هتل ۱۴۰
فصل دهم ( بررسی سایت) ۱۴۰
موقعيت سايت سايت مورد نظر ۱۴۱
همجواری ها ۱۴۳
منابع: ۱۴۴

مطالعات هتل ۱۴۵ص
قیمت : ۱۲٫۰۰۰ تومان

                       

                                   

                           

 

پاسخ دهید