هتل چهار ستاره ۱۹۰ص

هتل چهار ستاره ۱۹۰ص
قیمت : ۱۴٫۰۰۰ تومان

پيشگفتار
مقدمه
فصل ۱: قسمت اول «مطالعات جغرافيايي»
موقعیت ، حدود، وسعت شهرستان
موقعيتهاي نسبي شهرستان
موقعيت‌گردشگاهي و توريستي
موقعيت‌ استراتژيكي
شهرستان تركمن به عنوان يك واحد جغرافيايي
توان طبيعي و سكونت گزيني در منطقه
موقعيت جغرافيايي
۸ – مطالعات اقليمي
رابطه اقليم با سلامت وآسايش انسان
جريان هوا و تأثير آن بر طراحي ساختمان
باد و گلباد
بررسي انرژي تابيده شده بر سطح
تعيين جهت ساختمان با توجه به اقليم
انتخاب مصالح ساختماني متناسب با اقليم
خلاصه و نتيجه‌گيري بخش اقليمي
فصل اول : قسمت دوم «مصوبه منطقه نمونه گردشگري»
۱-منطقه نمونه گردشگري : ساحل بندر تركمن
فصل دوم : مطالعات پايه
تعريف گردشگري
تعاريف و مفاهيم مرتبط با جهانگردي
تاسيسات جهانگردي
مختصري بر تاريخ هتل
هتل هاي امروزي
تاريخچه هتل در ايران معاصر
مهمانسرا
متل
هتل
هتل آپارتمان
رستوران
انواع جهانگردي با توجه به انگيزه
همايش ها
اقتصاد و بازرگاني
ورزشي
تاريخي و هنري و فرهنگي
مذهبي
درماني و بهداشتي
اقتصاد جهانگردي
ارزشهاي جهانگردي
اهداف كلي براي صنعت جهانگردي
اهميت اقتصاد وصنعت جهانگردي در جهان و جايگاه آن در ايران
استرات‍‍ژي دولت در مقابل صنعت جهانگردي
چشم انداز آتي گردشگري در ايران
روند گردشگري در ايران
ويژگيهاي گردشگري در ايران
سفر و گردشگري و اثرات آن در روابط فرهنگي و اجتماعي
بررسي مشكلات و مسائل جهانگردي در ايران
مشكلات و موانع فرهنگي جهانگردي در ايران
مشكلات اجتماعي توسعه جهانگردي در ايران
مشكلات اقتصادي جهانگردي در ايران
مشكلات خدماتي و اجرايي جهانگردي در ايران
فصل سوم : انواع واحد هاي اقامتي
هتل هاي يك ستاره
هتل هاي دو ستاره
هتل هاي سه ستاره
هتل هاي چهار ستاره
هتل هاي پنج ستاره
مهمان پذير ها
مهمانسراهاي دولتي
منازل شخصي
درجه بندي ونرخ گذاري در هتل ها
اقتصاد هتل
فصل چهارم : تعريف و فضاهاي موجود درهتل
اتاق خواب
اهميت طراحي اتاق خواب
سوئيت
فضاهاي عمومي
درب هاي ورودي
لابي
اهداف برنامه ريزي در طراحي لابي
رستوران
فضاهاي لازم براي هر يك از طبقه ها
فضاهاي برگزاري مراسم و فعاليت ها
سالن كنفرانس
فضاهاي ورزشي
پاركينگ
بخش اداري
بخش پذيرش و دفاتر اداري
بخش حسابداري وامور مالي
بخش اجرايي
دفاتر و كادر اداري
فرانت آفيس
اتاق كنترل مركزي
آشپز خانه
قسمت‌هاي مختلف يك آشپزخانه
تاسيسات آشپز خانه
روم سرويس
فضاهاي بارانداز
فضاهاي لازم براي كاركنان
رخت شوي خانه و خانه داري
۲۸-بخش مهندسي و تاسيسات
فصل پنجم : مطالعات تكميلي
ضوابط سازمان جهانگردي
ضوابط ومقررات معماري براي معلولين
موارد مهم در طراحي ساختمان هتل
تجزيه و تحليل انواع پلان هاي هتل
بررسي فرم هاي مناسب براي پلان طبقات
اصول طراحي سايت پروژه
مسائل امنيتي در هتل
فصل ششم : مطالعات تطبيقي
بررسي و تحليل نمونه هتل هاي ايراني
بررسي و تحليل نمونه هتل هاي خارجي
فصل هفتم: سيستم‌هاي سازه‌اي براي ساختمان هتل‌ها و تاسيسات هتل‌ها
بررسي و مطالعه سازه هاي فلزي
قابهاي فلزي فضاهاي خمشي با اتصالات صلب
سيستم مختلط قابهاي فضايي و باد بندي
بررسي ومطالعه سازه هاي بتوني
تاسيسات هتل
تاسيسات مكانيكي
آشنايي با منابع فني و تكنولوژي سيستم هاي ساختماني
فصل هشتم : برنامه فيزيكي
اتاقها، لابي، آشپزخانه،رستوران
انبارها، بارانداز، خدماتي كاركنان،پاركينگ،كافي شاپ، ورزشي
سالن ها، خانه داري و لاندري،خدماتي، تفريحي
تاسيسات و مهندسي، تجاري
فصل نهم : مباني نظري طرح
مربع و مثلث
دايره
منابع و مآخذ
هتل چهار ستاره ۱۹۰ص
قیمت : ۱۴٫۰۰۰ تومان

                       

                                   

                           

 

پاسخ دهید